Scary, scary

2008-05-31 @ 17:18:39

Imorgon kväll ska jag, David och Johan åka på den där flygplansturen jag berättade om! Åååh ska bli så spännande! Lite läskigt också såklart hehe.. de är ju lite vingliga de där små planen.

Har du en jobbig dag?

2008-05-31 @ 17:11:50

Jag har funderat mycket på hur i synnerhet unga tjejer behandlar sig själva. Hur de ger upp sig själva för ingenting. Att det i vissa fall kan gå så långt som självmord.

Ska inte nämna några namn, men ett exempel som får mig så ledsen var en tjej som vi kan kalla P.. hur gammal kan hon ha varit, 15 tror jag. Har sett henne växa upp och har alltid tänkt att den här tjejen kommer det bli något stort av, något riktigt speciellt. Jag brukar inte tänka så om folk generellt sett, men hon var verkligen så social och verkade alltid ha en sån härlig stark glöd som bara en på miljonen har.

Det var kanske därför jag blev så chockad. Något hade hänt som fått denna underbara P må så dåligt att hon faktiskt tog sitt liv... Man blir så arg och förkrossad, 15 år med hela livet framför sig! Tänk hur nån kan må under ytan utan att man har den blekaste aning.. Det finns ju alltid en lösning, hur svårt och kämpigt det än är.

Men det här var inte meningen att det skulle vara ett negativt inlägg, så nu till det viktiga. När vi är gamla och grå kommer vi kunna räkna upp otaliga motgångar och saker som nästan knäckt oss - men grejen är att då har vi tagit oss igenom det!

Har du en jobbig dag? Försök att tänka på just det här då.
Att du kommer kunna sitta om mååånga herrans år med härliga rynkor och käpp, med dina nära och kära, skratta och ha det gott. Tänk på den dagen, en lycklig dag. Och tänk sen på allt positivt som kommer hända mellan den dagen och nu. Livet är fullt med möjligheter. Vissa dagar är det svårare att se dem, men du har förmågan att styra ditt liv precis vart du vill - antingen åt helvete (det ska vi undvika va, hörni) eller till ditt drömliv. Du bestämmer.

Ingenting är omöjligt, ingenting kan förstöra dig - bara om du tillåter dig själv det!

Dagens funderare

2008-05-31 @ 00:31:02

"Små chanser är ofta början till stora bedrifter."


/Demosthenes


Pyssla på

2008-05-30 @ 22:41:48

Undrar vart det blev av den där Orbitrek-träningsmaskinen.  Den kom ju men de hade tappat den så den var sönder, så vi skickade tillbaka den för att få en ny och hel en. Det var några veckor sen, får nog ringa och se vad de pysslar med.

Men hantlarna får sig allt en omgång lite då och då, även fast man är trött så går det alltid att göra något litet!

Ge mig energi

2008-05-30 @ 21:00:08

Åh vad cystorna börjar fylla på sig nu känner jag, värmekudden har legat varm på magen hela eftermiddagen. Hoppas de fyller sig fort så de spricker snart, då försvinner den smärtan i alla fall om det blir som jag tror. Vill så gärna ut och ta en promenad och röra på mig, men jag orkar bara inte.

Men jag har däremot mer bra nyheter, ASAT/ALAT (levervärdena) är nere på 3.4 nu!! Det är ju helt otroligt. Inte långt kvar till normalvärde nu ju.. Så förhoppningsvis kan vi börja med cellgifterna igen om två veckor när jag kommit tillbaka från Gotlandssemestern. Håll tummarna för mig, det måste vägen nu, det ska gå!

Tv3 für alles

2008-05-30 @ 11:45:37

Varje dag mellan halv tolv och tre är jag ganska okontaktbar. Jag lyckas sällan hålla ögonen öppna under dessa timmar, i alla fall nu med den höjda medicindosen. Detta är ett stort problem. För klockan ett är det ju Våra bästa år.

Det är emot mina principer att någonsin missa ett avsnitt. En dag när jag var på sjukhuset (som inte hade trean) fick David sitta hemma och återberätta precis allt som hände i minsta detalj haha.. med inlevelse också, thank  you very much..! Ja ibland får man offra sig.

Om jag fick komma med ett förslag till hur man förbättrar sjukhusupplevelsen skulle det utan tvivel vara det. Tv3 åt alla goddammit!

Dagens funderare

2008-05-29 @ 22:52:34

"Motivation är det som får dig att sätta igång.
Vana är det som får dig att fortsätta
."

/Jim Rohn

På startlinjen är vi alla fegisar. Bara våga, våga, våga så är allt vunnet!
Det är vad jag tror.


Och här sitter vi

2008-05-29 @ 18:03:13

Det här med bärbar dator är ju himla smidigt. Jag, David och Naiad har en liten picknick och sitter och chillar, vilar, småplockar med mat.. och bloggar haha. Det är la härligt det.


Fortsätt såhär, snällaaaa!

2008-05-29 @ 14:24:06

Mina ASAT/ALAT värden (levervärden) har gått ner från 7.7 till 5.5 på två dagar! De har hoppat upp och ner hela tiden (mest runt 25, vilket är alldeles för mycket) och de ska egentligen ligga på noll komma nånting.. Så det är en del kvar innan jag kan vara lugn, men det var ett positivt besked i alla fall! Hoppas det fortsätter såhär så jag kan börja med cellgifterna så snart som möjligt igen.

Det roliga är att läkaren inte fattar nånting, det brukar inte gå till såhär, de brukar tydligen inte bli så mycket bättre. Vad beror det på? Vad det än är så hjälper det!

Såg att jag fick ett litet besöksrekord igår, vad roligt att nya människor hittar hit! Ni är så välkommna, hoppas ni vill stanna en stund. Ha en härlig dag nu, det ska jag ha!


Överallt

2008-05-28 @ 23:40:43

Idag fyllde pappsen år så vi har varit ute på restaurang och innan dess satt vi vid kanalen i solen. Men god mat var det, och nu har vi suttit här hemma hos honom och ätit upp hans bullar hehe..

Kollade lite på tv som vanligt ikväll, och jag vet inte om man tänker mer på det när man själv är drabbad, men det är verkligen cancer, cancer, cancer vart man än vänder sig. I nyheterna, Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Sex and the city osv. På sätt och vis kanske det är bra också, det är ju så många som kan relatera till det.

Om det ändå vore så väl att man kunde hitta ett riktigt botemedel.. snart!!

Tandborsts-bacillerna anfaller

2008-05-28 @ 00:37:08

Jag har tänkt på det här, vissa lägger sin tandborste vid handfatet precis där man stänger av/på vattnet. Varför gör man så?

Kanske bara jag som har konstig bacillskräck, men om någon varit på holken skulle ju inte jag vilja att deras sjaskiga fingrar ska droppa av sig på min tandborste. Jo även fast de är tvättade, det är ju lite äckligt ändå..? Haha nej uuh.. jag och mina funderingar.



(haha eh ja.. sånt här kul gör man i brist på annat..)

Meditation

2008-05-27 @ 21:00:30

Meditationen var väldigt avslappnande. Ingen jätte-wow-upplevelse, men jag gör gärna ett till försök.

Uuh, cortisonet har gjort min mage så svullen så man känner sig änna lite klumpig, men det är ett väldigt litet pris att betala för att må bättre. Har suttit på balkongen och njutit av kvällssolen i väntan på Desperate Housewives som börjar nu, yeeey!

Znark..

2008-05-27 @ 17:35:31

Ska gå på den där meditationen idag tänkte jag, så jag har bara laddat både idag och igår så jag ska orka gå. Har legat och sovit heeela dagen idag med Naiad på magen, har varit riktigt mysigt!

Åt nyss en såndär riktigt god hemmagjord hamburgare, mums.. Sånt borde man laga oftare. Nej oj vad tiden går fort när man sover, får väl ta och hoppa in i duschen en sväng så jag hinner. Blir nog en väldigt intressant ikväll tror jag! Skriver en liten update senare, puss och creme.

Dagens funderare

2008-05-27 @ 12:48:49

"Det finns två misstag som man kan göra på vägen till sanningen..
Att inte gå hela vägen eller att aldrig börja gå."

/Buddha


Veckans fråga

2008-05-26 @ 20:07:50

Resultatet på veckans fråga blev följande:

Har du svårt att säga nej till folk?
¤ Ofta - 79%
¤ Sällan - 21%

Totalt antal röster: 39

Tro, hopp och kärlek

2008-05-26 @ 19:47:24

En arbetskamrat till mamma var här igår och lämnade varsitt halsband till mig, mamma och Christine
som hon gjort alldeles själv, titta vad gulligt!



Påminner lite om Efva Attling, eller hur?
Det stod Believe, Hope och Love på dem, jag valde den med Hope.
Varken tro, hopp eller kärlek kan man få nog av. Tack Jenny!

Coolish

2008-05-26 @ 09:18:00

Det är rätt otroligt hur djur kan känna av saker vi människor inte ens gör ibland.
Som innan jag fått min diagnos i somras, när jag inte visste vad som var fel på mig; Jag var i Lysekil hos min moster som har en hund, Rassi. Jag hade lite ont och la mig i soffan en stund. Då hoppade han upp där brevid mig och tryckte nosen precis där det senare visade sig vara ett stort tumörområde. Och när Rassi varit här och jag varit i lite sämre skick följde han efter mig vart jag än gick för att se till att jag var okej. 

Nu fick jag rätt starka smärtor i knäna igår ikväll igen, och Naiad la sig på min mage, såg till mig och gav sån tröst bara djur kan. Och när jag försökte ropa på mamma efter hjälp och hon inte hörde mig så skällde N för att hon skulle höra haha..! Tyvärr så skäller hon ju inte så högt lillan. Men de känner verkligen på sig såna här grejer och det tycker jag är så häftigt!


Det ska ni veta..

2008-05-26 @ 00:30:59

Vill bara säga det att även fast jag skriver om att det gör ont och sånt så ska ni veta att jag håller det positiva tänket igång som aldrig förr ändå! Den här smärtan som jag har nu får mig nästan att känna mig friskare på nåt konstigt sätt, för det tar bort fokus från magen - och ont i knäna kan ju vem som helst ha! Sen att jag inte hade haft ont där heller om jag inte vart sjuk är helt orelevant, för jag känner mig ändå lite normal för en gångs skull. Haha låter kanske konstigt..

Men som jag sagt tidigare, - det finns alltid en ljusstrimma i mörkret.


Äsch då..

2008-05-25 @ 21:00:41

Fyy fan vilken hemsk morgon jag hade idag. Det verkar som att jag överansträngde mina leder i knäna igår, så efter att ha sovit i 2 timmar vaknade jag vid fem-tiden och hade så sjukt ont så jag bara låg och grät hela morgonen.

Benen var helt blå, fick ringa Sahlgrenska och de sa till mig att ta massa piller.. kändes ju typiskt nu när det inte var så farligt i magen för en gångs skull. Kan inte riktigt gå och stå själv just nu så det blir ytterligare en lugn kväll.

Pappa hade bakat bullar så vi + syster, bror och Naiad åkte och satte oss vid vattnet vid Öresjö och fikade lite på eftermiddagen. Lite krångligt att gå som sagt men det var härligt att komma ut, och se hunden skutta runt och lattja lite hehe goingen där.. Måste väl lämna tillbaka henne snart, men aaw vad jag vill ha 'na!

Ett ministeg i rätt riktning

2008-05-24 @ 23:06:08

Har ju höjt grunddosen på det smärtstillande sen nån vecka tillbaka nu, och jag börjar känna att kroppen börjar vänja sig vid den nu - har inte tagit en enda extra morfintablett idag! Det enda som behövs är kanske en eller två lite senare så jag får sova ordentligt inatt.

Att jag inte har lika ont beror nog på lite olika saker tror jag. För det första kan det vara cortisonet som börjar verka så smått.. Sen fick jag lite mer healing igår.. Och ja som sagt, kroppen börjar väl ta till sig det smärtstillande lite bättre också. Skönt, det får gärna fortsätta i den här riktningen tycker jag!

Fick ett ryck och köpte min helt egna godispåse för ehm.. hehe. 65 spänn eller så. Men nu vill jag inte ha. Typiskt mig.


Jag tofflar så gärna

2008-05-24 @ 12:56:24

David har tagit en liten paus från skolan för att kunna varva ner och spendera lite mer tid med mig nu när det är som det är, han är världens mest omtänksamma kille.. Tack för att du finns babe!

Idag är det någon stor årlig fest i Karlstad så han åkte dit med tåget idag och kommer tillbaka hit imorgon, saknar honom redan he he.. kalla mig toffel, jag tofflar så gärna.

Men hursomhelst, det tror jag han behöver, lite utekväll och skoj med kompisarna. För hur underbar och härlig jag än må vara ( ;D ) så behöver man ju få tankarna på annat också. Om jag hade varit pigg och smärtfri hade jag lätt följt med, det verkar som en kul fest! Men det kommer fler roliga årliga och vanliga fester. Jag kommer finnas med länge till, jag får helt enkelt följa med nästa år. Och nästa år igen. ( Kom ihåg det Eric, ledsen att jag inte kunde komma igår..! )

Åh tack, en trisslott.. igen..!

2008-05-24 @ 11:37:45

Ojoj, mors dag imorgon och så fyller pappa år på onsdag. Mamma har jag redan klurat ut nåt till (tänker inte skriva vad. Hon "läser inte min blogg" haha nä visst..). Men pappa är alltid lika svår, det lyckas alltid bli den gamla vanliga trisslotten eller nån rakapparat. Men i år får man väl försöka hitta på nåt roligare känns det som! Har ni några tips?

Igår hade vi lite besök här på middag. Lite synd att jag inte orkar vara med och vara social precis hela tiden, men det var kul och trevligt i alla fall, roliga små anektoder om bl.a pinsamma fyllor osv hehe.. 

Nu är hemvården här och ska ta lite nya prover, tjingeling!

Dagens funderare

2008-05-24 @ 11:03:28

Kom på att jag inte haft någon funderare på ett tag,

"Den positiva tänkaren ser det osynliga, känner det ogripbara och uppnår det omöjliga"
/Benjamin Franklin

Den här får "J" cred för, som skrev i kommentatorsfältet. Mycket bra, mycket bra.


Neeeer med er!

2008-05-23 @ 12:12:47

Nu har levervärdena höjts igen.. proverna togs i och för sig igår, så cortisonet har ju kanske inte hunnit ge något resultat än. Men det känns inte så kul eftersom att det är det enda vi går och väntar på, att levervärdena ska ner.

Från och med nu ska vi ta prover varannan dag, så nu sitter nålen i port-a-cathen dygnet runt för första gången på flera månader, väldigt ovant! Försöker ha på mig tröjor/sjalar som täcker så jag slipper se den, man känner sig liksom mindre sjuk då.

Men "porten" är grymt mycket smidigare än CVK:n (Central VenKateter) som jag hade innan. Då var det bara massa slangar som hängde vid halsen på mig och man kände sig som en levande kran. Det var ju också smidigt på sitt sätt så länge det väl funkade - tryck på en knapp och swoosh så var det klart. Ja.. Lite som en öltunna, eller bag in box.

Shit tror ni man hade fått rätt obegränsat med "vänner" då, om jag hade haft vin istället för blod.
Heheh kul tanke i alla fall.

La primadonna

2008-05-22 @ 23:29:46

Naiad är en riktig liten primadonna, ligger i knät och vill bara bli kliad på magen hela dagen (vilket passar mig och min tv-beroende personlighet perfekt). Om man mot all förmodan skulle glömma att klia henne på magen i två minuter skuttar hon iväg till en strategiskt utvald plats och surar för att hon inte får 110% av allas uppmärksamhet haha! Och så vill hon inte äta såvida man inte matar henne direkt från handen, och helst ska det ju vara köttbullar och sånt gott. Så jävla rolig är hon, och det är faktiskt jättemysigt att ha en såndär liten tös att ta hand om.

På tal om "primadonna", Sverige gick vidare i Eurovision-semifinalen, så då måste man ju änna kolla på finalen på lördag. Perelli hade värsta kopian där, undrar hur det blir. För övrigt är ju 90% av alla bidrag ganska pinsamma. Schlagermusik är inte alltid riktigt min grej, men själva tävlingsmomentet kan vara rätt kul.

Nu har jag ett visst par väldigt stora menande hundögon klistrade på mig -datorn är inte populär.

Må-bra-dag

2008-05-22 @ 20:10:04

Idag har jag bara gjort massa må-bra-saker. Masade mig ur soffan trots min trötthet och åkte med D till stan. Köpte äntligen det där nagellacket jag ville ha, och så slank det väl med lite kläder också.. en jacka. Och en klänning. Och en top. Och ett halsband.. he he oops.. jag bara råkade.

Jag tappade till slut shoppinglusten när peruken bara fastnade i provhytten och det gick inte riktigt som jag ville. Så vi åkte hem och myste med hunden istället.

Sen kom Jennie och hälsade på, med rosor och ett jättefint inramat kort på oss när vi var kanske åtta år eller så, på lucia! Det är min darling det, så go.

Men nu får jag ladda krafterna en kortis, för snart kommer Caroline förbi och säger hej. Längesen jag träffade henne, ska bli kul att tjata lite.

Sötis

2008-05-21 @ 22:01:16

Nu har vi fått hit lilla Naiad (chihuahuan) och hon ligger här och gosar i mitt knä. Sötare finns inte! Hennes käke är för kort, så tungan hänger ut hela tiden. Aaaw.. jag bara smälter..! Hur som helst, det blir helkväll framför tv:n, med Grey's anatomy, Sex and the city och Scrubs.






David tog cykeln till pappa, haha.. vi har tjejkväll här hemma, och de har killkväll med champions league-final och pizza. Bra uppdelning tycker jag.

Kanske inte så jättebra

2008-05-21 @ 20:43:32

Okej, nu har jag varit på Sahlgrenska och pratat med min läkare. Det verkar vara en liten spridning runt kärlen vid levern.. Levern är förgiftad och vi måste få ner mina höga levervärden så fort det går så jag kan börja med nya cellgifter. Det enda jag egentligen kan göra just nu är att ta en större dos kortison och hoppas att levern svullnar ner lite. Ska få hjälp av ett smärtteam nu i dagarna också.

Men som sagt, jag tar en dag i taget. Jag tänker inte gå och gräva ner mig, tvärtom..

1, 2, 3

2008-05-20 @ 23:14:00

Update nr..

1. Hade för ont för att kunna gå på nån meditation idag, men förhoppningsvis kan jag gå dit nästa vecka istället!

2. Fick höra att idioten faktiskt går att få bort, men det kommer ta tid och energi.. Jag tror på det, jag gör vad som helst.

3. Vi ska kanske vara chihuahua-vakt till lilla Naiad imorgon, mysigt värre!

Men nu är det dags för Scrubs, inte missa!

tic tac tic tac ..

2008-05-20 @ 17:18:50

Har fått tid på Sahlgrenska imorgon vid ett-tiden, hoppas de har raka besked nu. För det är det västa jag vet, att gå och vänta på något och sen inte få ett riktigt svar. Tyvärr är det ju mycket ovisshet i såna här situationer och läkarna gör säkert så gott de kan, jag vet.. men väntan är värst.

Min syster tog sitt pick och pack och flög hem från London idag, så nu ska hon bo här! Fick låna Sex and the city-boxen av Filippa (tack!!) så om jag känner oss rätt kommer sis och lilsis vara klistrade vid tv:n de närmsta dagarna hehe.. 

Ni har så rätt.. jag har många fler extra växlar att lägga i, jag är en gränslös människa, jag är stark och inget är omöjligt. Och jag är så glad att ni påminner mig om det, ibland behöver man en spark i baken!

Ska försöka orka gå på meditation lite senare, det verkar väldigt intressant. Men då måste jag sova lite granna först tror jag. En liten power-nap kanske. Eller en stor.


Veckans fråga

2008-05-20 @ 16:49:38

Resultatet på veckans fråga blev följande:

Vad undviker du oftast?
¤ Sol - 2%
¤ Socker - 9%
¤ Fett - 9%
¤ Alkohol - 16%
¤ Jobb - 11%
¤ Konfrontationer - 53%

Totalt antal röster: 45

En bit i taget

2008-05-20 @ 01:51:48

Så smyger jag mig tillbaka så smått.. Idag har jag fått healing och känner mig ganska lugn just nu. Det behövde jag nog, det har varit ett par jobbiga dagar med många tårar och det jobbiga är inte över än. Kort sagt så har läkarna sagt en hel del saker som gör mig väldigt orolig och framför allt förvirrad.. vill helst inte gå in på det mer förrän jag träffat dem så de får förklara sig lite, och det blir troligtvis så att vi åker till Göteborg och har ett möte med dem i morgon eller på onsdag.

Anledningen till att jag vill vänta med att berätta om det är för att jag inte vill dra förhastade slutsatser. Det får mig bara att tänka negativt och det är ju lite det vi vill undvika..! Men så fort jag har något konkret att komma med ska ni få veta.

Tack för era gulliga kommentarer, ni är underbara. Det känns helt overkligt att det är så många som bryr sig, till och med de som man aldrig träffat. Känner mig oerhört tacksam och glad för det.

Nu är jag riiiktigt trött, så jag får nog kila till sängs och skriva mer imorgon. Natti!

Snart tillbaka..

2008-05-17 @ 21:02:51

Jag kommer nog inte skriva något i bloggen idag, kanske inte imorgon heller. Har fått lite nyheter, det kan vara rätt allvarligt och orkar inte skriva om det just nu.. Men kanske imorgon eller övermorgon.. ni får helt enkelt kika in lite då och då och se om jag är tillbaka. Puss på er.

Gotland

2008-05-16 @ 17:40:41

Just det ja, det har jag ju helt glömt bort att berätta -  ska flyga till Gotland (Visby) den 7-14 juni! Ska bli så hääärligt, jag har aldrig varit där och det ska ju vara hur mysigt som helst. Så nu håller vi tummarna för att solen steker på ordentligt just den veckan.

Sen vore det skönt om smärtorna hunnit försvinna lite tills dess. Förresten, dagens provtagning visar att levervärdena är något bättre! Så det kan mycket väl vara så att det är cellgifterna som gör levern lite trött.

Ikväll lagas det biff med quinoasallad, såååå gott och framför allt nyttigt!

Dagens funderare

2008-05-16 @ 16:34:48

"Oro är som en gungstol - den ger dig något att göra, men du kommer ingenstans"
/n.n

Sunshine in the rain

2008-05-16 @ 14:28:48

En bra grej med att inte ta cellgiftstabletterna är att illamåendet börjar avta nästan helt nu, så jag får passa på och njuta av det medans jag kan!

Jag har funderat och det är verkligen så i de allra flesta fall, att varje motgång för med sig något positivt. Även fast det positiva är något väldigt litet så är det ju alltid nåt! Till exempel.. det suger att jag har fått den jävla idioten, det gör det verkligen och jag önskar inget hellre än att bli av med den (vilket jag kommer!). Men jag har lärt mig så mycket om mig själv och växt som person på ett sätt som jag aldrig hade gjort annars.

Så istället för att koncentrera sig på det som är jobbigt, fokusera på det som faktiskt är bra. För det finns nästan alltid en ljusstrimma i allt det mörka.

Utmanad!

2008-05-16 @ 00:02:10

Jag har blivit utmanad av vindensmelodi!


Tre namn du går under:
Madde (av de flesta)
Kolibrin (av D)
Maddefucker

Tre saker som skrämmer dig:
Att förlora de jag älskar
Smärta
Fisk. Både levande och död. haha ja.. jag vet.

Tre saker du har på dig:
Linne
Mysbyxor
Förlovningsringen :)

Tre sanningar:
Älskar att sjunga
Tycker det är jätteskönt att vara själv. Eller alternativt vara med någon och kunna säga bara ingenting, bara vara.
Är otroligt målinriktad

Tre saker du verkligen vill ha:
Ett långt och hälsosamt liv
Framgång, både privat och med jobb/utbildning
Superkrafter
(Får jag ta en till? Ett outtömligt förråd med lakritspipor, mmmmh...)


Tre personer jag utmanar:

David        Mia        Astoria

Dagens funderare

2008-05-15 @ 21:43:23

"Verkligheten kan övervinnas med tillräckligt mycket fantasi."
/Gabriel Garcia Marquez

Så dröm dig bort ett tag... ;)

No city men bra ändå

2008-05-15 @ 21:31:50

Vi åkte inte till stan idag, utan stannade hemma och gjorde lite vitlöksbröd i ugnen istället, mums! (varning: kom inte nära mig och min andedräkt nu, haha.. tur att vi åt båda två, jag och David)

Mobilen var tuff, fast lite mörkare än vad jag hade tänkt. Den blir nog skitbra, det var ju rena rama fyndet ändå!

Läkaren ringde idag i alla fall, och de har fortfarande inte klurat ut vad som är fel. Men det är klart att det inte är någon spridning nu i alla fall, det känns så SKÖNT! tacktacktack.


God morgon

2008-05-15 @ 14:11:05

Idag ska jag få min nya mobil hemlevererad wowooo ! Och så kanske jag och David åker en sväng till stan sen om jag orkar, det vore kul det.

Telefonjävelns och mitt komplicerade förhållande

2008-05-14 @ 19:20:09

Guuud jag blir galen. De har fortfarande inte ringt angående MR-svaret. Först var de ju lite oroliga att smärtan berodde på en plötslig snabb ökning av tumörområdet men det såg inte ut så när de bara kollat över bilderna lite fort igår. Men jag vill veta varför jag har ont, ge mig svaaaar.

I och för sig så ringde det på hemtelefonen några gånger idag. Men jag sov. Eller så hann jag inte svara. (Vem lägger på efter bara tre signaler, hallå..?) 

Sen så får jag hur många samtal som helst på dagarna som utspelar sig såhär:
Jag sitter jättegott i soffan och halvsover, ibland med laptopen i knät. Det ringer. Jag suckar och slänger lapen åt sidan, släpar mig ur min perfekt uppfluffade soffa och halvskyndar mig till telefonjäveln. "Hallå?" säger jag. "Klick. Tuuuut." säger telefonjäveln. Flera gånger per dag.

Så om du ringer hem till mig och jag inte svarar kan det mycket väl vara så att vi gjort slut, telefonjäveln och jag. Dumpad. It's over.

I min familj får man vara tydlig

2008-05-14 @ 16:42:26

He he.. tror ni det hjälper? Tror inte jag. 


Haha

2008-05-14 @ 09:48:32

Min lillkusin leker med heliumballonger och släpper iväg en som flyger iväg..


David: Oj, nu blir det den första ballongen på månen!

Kusin: (tystnad) Du är konstig.


Ingen propp !

2008-05-14 @ 09:41:37

Kom precis hem från sjukhuset, det var ingen propp! Tur det, nu ska vi bara vänta och se vad MR-svaren från igår säger. Oojoj steg upp kl 6 imorse, det är ju bara inte rätt haha.. så nu ska jag sätta mig och morgonmysa framför reprisen av Days.

En till imorgon

2008-05-13 @ 19:47:52

Fick precis ett samtal från nån läkare från kirurgen som hade pratat med onkologen. Nu vill dom att jag kommer in imorgon igen och gör en till röntgen, för att kunna utesluta propp i lungan. Hmm konstigt tycker jag. Jag har ju inte svårt att andas och sånt. Men det är skitbra att de verkligen engagerar sig och bryr sig om att ringa, till och med såhär sent efter normal arbets/telefontid.

Måste säga att jag har väldigt tur att pappa jobbar på röntgen. Magnetröntgenkameran har vart stängd sen igår och skulle egentligen inte användas alls förrän imorgon, men de drog i lite trådar för min och pappas skull - det kallar jag engagemang!

Har inte fått nåt riktigt svar från dagens MR men det kommer imorgon!

Dagens funderare

2008-05-13 @ 17:44:31

"Sök inte efter fel, sök en lösning."
/Henry Ford

Tjejigt

2008-05-13 @ 13:50:21

Åh idag känner jag verkligen för att göra typiska tjejgrejer, typ shoppa, måla naglarna, kleta på massa goa krämer och b.u.s (eftersom jag inte får sola), göra nåt med håret.. Det har blivit runt 2 cm eller mer på sina ställen nu, så snart kan man kanske lyckas få till nån kort frisyr! Det är så svårt bara, har inte den blekaste aning om hur man gör med kort hår.

Natalie Portman klippte ju av sig håret och lyckas få till det snyggt, men sen har hon ju väldigt vackra drag och dessutom säkerligen x antal stylister. Äh, jag får pröva mig fram.

 


Har fått tid på röntgen kl 3 så jag borde väl börja röra på mig!

Mys

2008-05-12 @ 22:15:55

Riddaren i nöden kom åter igen och fick mig på bra humör.
Körde iväg med mig i sin blåa Saab,
till slussarna  där vi satte oss i solnedgången och myste.
He he.. Jag är lyckligt lottad goddamnit.


.

Dagens funderare

2008-05-12 @ 17:16:50

"Brådskan dödar sinnets njutning."
/C-O af Klercker



Ibland kan vi stressa så mycket att vi glömmer bort oss själva  När du är ute och gör dina ärenden eller vad du nu gör, stanna till en stund och ta ett djupt andetag. Ta varje chans du får att koppla av - eller på, om man ser det så.


Hmm, vad händer nu då?

2008-05-12 @ 16:56:48

Läkaren har ringt nu och mina levervärden var tydligen inte så bra. Levern är väldigt belastad av alla mediciner just nu så jag får inte ta cellgiftstabletterna på ett tag och det känns inte så kul eftersom jag behöver dem.

De ska skicka en akutremiss till röntgen nu i alla fall, så jag får nog en tid imorgon för idag var det stängt på magnetröntgen.

Får se lite vad som händer nu, om det blir så att jag ska börja med det där nya läkemedlet Yondelis istället för tabletterna..? Äh, ingen idé att spekulera innan jag vet mer. Tar en dag i taget.

Har varit duktig och gjort massa övningar med mina hantlar idag, armarna måste ju också få sig en omgång ibland!


Allt ska vara bra

2008-05-12 @ 13:19:07

Nu är jag officiellt utskriven från sjukhuset, tog nyss lite blodprover. Men om levervärdena inte är bra måste jag göra en till magnetröntgen, så nu får vi vänta och se om några timmar. Och hoppas att jag slipper det, allt ska ju vara bra ju!

Asos

2008-05-12 @ 12:59:15

Fick hem lite grejor jag beställt från Asos idag; två linnen, en sjal och ett skärp.
Schnyggt!




:)

2008-05-12 @ 00:23:12

Fick väldigt fina ord av en annan otroligt stark tjej: http://miamariah.blogg.se
Tack Mia!!


Veckans fråga

2008-05-11 @ 23:17:21

Resultatet på veckans fråga blev följande:

Vad skulle du vilja ha just nu?
¤ Beröm - 11%
¤ Pengar - 49%
¤ Kärlek - 41%

Totalt antal röster: 37

Upp i det blå

2008-05-11 @ 19:10:23

Har varit hos pappa med syster och David och träffat min bror och hans Laila. Vet ni vad jag fick i födelsedagspresent av dom? En privat flygplanstur med ett sånt där litet plan! Wiiiie haha fatta vad häftigt, väldigt originell idé måste jag säga. Ska bli grymt kul.

David fick en antik tavla av pappa som han tidigare sagt att han tycker om väldigt mycket, den föreställer en riddare på häst. Pappa tyckte han skulle få den eftersom David varit lite av vår "riddare i nöden" he he. Sött.

Den jävla idioten

2008-05-11 @ 15:16:47

Tänkte skriva några rader på allmän begäran, så ni vet lite vad det är för nån idiot som belägrat sig i min kropp.

Jag har alltså en typ av cancer som heter Desmoplastic Small Round Cell Tumour och den har satt sig i levern. Det är en väldigt ovanlig typ, bara ca 3000 personer i världen får den varje år, och 9 av 10 som får den är killar i övre tonåren. Så med andra ord finns det inte så mycket dokumenterat som liknar just mitt fall.

Om man ska dra lite kort deprimerande statistik så överlever 20%, och jag är fanimej en av dom!

I de här inläggen kan ni läsa lite mer, och om hur jag tänker kring det hela:
Jag är starkare än dig
Hur tänker du?

Vill du ha ditt godis för dig själv?

2008-05-11 @ 00:15:15

Dagens ego-lektion: Såhär gör man om man vill ha sitt godis för sig själv.



(norpar en bit av varje)

Dagens funderare

2008-05-10 @ 23:22:52

"Den bästa förberedelsen för morgondagen är att göra ditt bästa idag."

/H. Jackson Brown, Jr.


Give me cake or die

2008-05-10 @ 23:01:48

I vanliga familjer äter man efterrätt efter maten, men neej inte i våran familj. Vi äter tårta ungefär fyra timmar senare. Får jag vänta för länge på tårta blir jag grinig. Grrr.

Snäppet bättre

2008-05-10 @ 14:56:41

Tack för all postiv energi och snälla ord, det måste ju hjälpt för idag mår jag något bättre. Fick till och med en hyfsad natts sömn! Kan berott på att jag tog en pytteslurk vin (vi skålade för födelsedagsbarnen) och sen lite extra mediciner haha.. Men ändå.

Idag är det ju den stora släktfesten, så nu ska jag ta mig en dusch och försöka vara lite social nere vid grillen. Kommer nog behöva smita undan några gånger, det kan bli lite mycket på en gång annars. Hörs snart goingar!

En dag på sjukhuset

2008-05-09 @ 17:47:43

Fick åka in akut imorse, hade så hemskt ont så jag klarade inte av det längre. Gjorde ultraljud och röntgen, de visade inget alarmerande men verkar vara som vi trodde först. Alltså att cystorna fyllt på sig lite mer och så blir det trångt i magen och då gör det ont. Jag är fortfarande inskriven men har fått permission för att kunna vara med på festligheterna nu i helgen..

Dom har proppat mig full med mediciner så jag är lite halvt borta i huvet nu, ska vila lite tänkte jag. Ska svara på era kommentarer lite senare när jag fått tillbaka orken, och så såg jag med hjälp av Elisabets kommentar att jag kanske inte förklarat så mycket om själva cancern. Så det tänkte jag också göra i ett senare inlägg.

Men nu ska jag bara ta hand om mig själv och ta det lugnt ett tag!

Att sova eller inte sova

2008-05-09 @ 01:12:25

Är himla tröttis men jag drar mig lite för att gå och lägga mig. Jag har inte sovit ordentligt på typ en vecka, smärtorna har blivit värre och värst är det på natten. Så det är ju roligare att sitta här och ha ont än att vrida och vända sig i sängen och ha ont. Funderar på att åka och göra nån undersökning imorgon för säkerhets skull..

Jag har varit tvungen att ta massa painkillers idag och för mig är det verkligen jobbigt att tvingas göra det. Jag vet att om man har ont ska man ta skiten. Men grejen är att jag fick abstinensbesvär när jag trappade ner från den stora dosen i november/december, och det vill jag inte gå igenom igen. Det är därför jag är lite restriktiv.

Samtidigt vill jag ju kunna ha ett liv och slippa ha ont! De lovade att ringa från Jubileumskliniken idag och svara på mina frågor men det gjorde de inte. Får jaga dem lite mer imorgon helt enkelt.

Blondinbella imponerar

2008-05-09 @ 00:52:17

Ha ha det är så roligt när människor påstår sig vara något de inte är och blir satt på pottkanten. Bloggerskan som kallar sig Blondinbella är enligt henne själv aktiv medlem i MUF och stoltserar med det i sin blogg. Här är ett utdrag från en intervju som Värnpliktsnytt gjort med henne:

 

Ja det var klyftigt sagt, speciellt med tanke på raden "det beror på att folk inte har kunskap om politik i ung ålder" hahaha.. Tycker det är så kul när folk gör bort sig.

Förstår inte riktigt hur hennes blogg kan vara så stor, de flesta av topp-bloggarna är inte särskilt intressanta alls. Jag letar och letar, men har svårt att hitta läsvärda och roliga bloggar så därför undrar jag: Är det någon som har tips på bra bloggar?


Sirenen Leo

2008-05-08 @ 20:26:22

Nu börjar släkten droppa in så smått inför helgens släktfest. Min moster, hennes man och deras 1-årige son Leo kom precis förbi på middag. Jag är inte van vid småbarn, uh gud nej haha...

Ni måste förstå att det är liiite jobbigt för mig, som normalt sett knappt har något ljud på tv:n, att genomlida en middag genomsyrat av ett sirenliknande, väldigt högljutt UÄÄÄÄÄH, GA GA GA, BUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHH...!

Jag tycker om dem jättemycket, Leo är jättego. Jag är bara inte van.

Ben & Jerry's

2008-05-08 @ 17:54:52

Idag kom min syster hem! Hon bor i London vanligtvis så vi ses inte så ofta. Hon är och handlar nu, sen ska vi käka Ben & Jerry's-glass, mmmh! Bohemian Raspberry finns det nån smak som heter, med fudge och hallonsylt. Hoppas den finns i affären. Och pengarna går tydligen till aids-forskning så då kan man ju häva i sig med gott samvete också he he..


Dagens funderare

2008-05-08 @ 11:54:56

"Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar."

/Arthur Schopenhauer


Vi borde vara mer tacksamma för vad vi faktiskt har. När du känner tacksamhet gör du dig mottaglig för positiv energi vilket gör det lättare för dig att få precis vad du vill.

När det gäller att sakna en annan människa är det lite svårare, men när det gället något materiellt finns det inga hinder för att du ska få det. Och nej, inte ens pengar är ett hinder, it's all in your mind, jag lovar..!

Det var det

2008-05-07 @ 23:29:28

En väldigt bra födelsedag, lugn och skön. Jag har fått mycket ny energi idag, har känt mig rätt tom de senaste dagarna. Men nu känns allt bara så bra!

Jag måste påminna mig själv att ta mig ur lägenheten lite mer, har nog blivit lite hemmablind och då blir jag sådär tom. Men no more säger jag bara! Nu är det sommar och sol, det är dags för mig att öppna ögonen på riktigt.

TACK för alla härliga grattishälsningar, ni är bäääst!

Resteröds

2008-05-07 @ 19:18:35

Har varit ute och åkt med pappa i solskenet, det är nog en av mina favoritsaker att göra just nu. Speciellt när man åker längs kusten med alla fönster och solluckor öppna, härligt.. 

När vi ändå var i närheten tog vi en sväng förbi Resteröds. Två jättegoa tröjor och ett par hipsters för 300 spänn. Eller ja, 200 blev det för mig när pappa slängde till med en hundring så det blev ju värsta kapet till slut!


Mysmorgon

2008-05-07 @ 12:00:39

Blev väckt av att mamma kom in och sjöng, med en liten bakelse och lyxchokladpraliner. För mig är det lite för tidigt med sötsaker klockan åtta på morgonen, men de kommer allt få möta sin skapare senare kan jag lova.

Somnade om och blev väckt igen vid 10 av David, så jag har blivit väckt på två jättebra sätt idag med andra ord! Sen skulle jag sätta på laptopen, och därpå låg dagens tidning med den där pinsamma insändarsidan uppslagen. Waaah såklart har familjen sänt in en grattisbild på mig. Lite pinsamt men gulligt ändå.

Nu äre nog dags för lite frulle skulle jag tro!

7 Maj - Idag fyller jag år!

2008-05-07 @ 00:21:51

Wowoo klockan är över tolv, idag är det min dag !





The big twenties y'all


Hallisar - Desperate Housewives

2008-05-06 @ 20:43:13

"Hallisar" är aningen komiska hallucinationer jag fick på sjukhuset efter höga doser smärtstillande, och som gav oss ett välbehövt gott skratt. Kommer lägga upp några sådana med jämna mellanrum. 

Det var inte alltid så lätt när jag skulle kolla på Desperate Housewives, Heores etc.
Utdrag ur mammas blogg:

"Inte så lätt att hålla Madde vaken om man säger så...hon planerade hela dagen för att inte ta för mycket morfin för att kunna hålla ögonen öppna iaf en timma, men det gick sällan så bra som hon ville.

Var 5:e minut fick vi peta på henne för ögonen slocknade och hon sov. När vi petade på henne och sa; "Vakna",
ja då ville hon veta ALLT som hänt medan hon "slumrat" lite...."Jag ÄR vaken det är bara ögonen som inte vill hålla sig öppna....Och hon beordrade oss; "Ni måste väcka mig ordentligt, säg VAKNA jättehögt...då håller jag mig vaken......Nä så enkelt var det inte men vi skrattade åt Maddes otroliga beslutsamhet! 

Man kan ju bara undra vad "grannsjuklingarna" vägg i vägg undrade när vi skrek åt Madde.
Men är man bossig oxe så är man.... "

Till slut när jag ville veta vad som hänt när jag "slumrat" lite sa de att inget hade hänt, bara reklam. Haha klurigt där.

Svårt att behålla vikten

2008-05-06 @ 18:05:47

Den senaste veckan har jag försökt dra ner på alla tomma kalorier och äta nyttigare. Jag vill ju gå upp i muskelvikt, inte fett, men det är riktigt svårt att komma upp i ett tillräckligt dagligt kaloriintag utan allt det där sockret och de omättade fetterna. 

Så vad händer? Jag har gått ner ett kilo, och då äter jag ändå massor med kakor, vitt bröd och sånt. Hur ska jag byta ut det onyttiga mot det nyttiga utan att gå ner i vikt? När jag äter hälsosamt blir jag ju mindre sötsugen också, och då glömmer jag bort att äta.

Någon som har tips på goda livsmedel med mycket näring och energi? Så jag slipper äta så mycket alltså, men ändå få i mig tillräckligt med kalorier.

Dagens funderare

2008-05-06 @ 13:58:58

"Ingen kan få dig att känna dig mindervärdig utan ditt samtycke."

/Eleanor Roosevelt


 

Jag skulle vilja påstå att även här är förmågan att tänka positivt en viktig och stor pusselbit. Det är du som bestämmer vem och vad du är, genom dina egna tankar. Du har makten att styra ditt liv i vilken riktning du vill, men om du låter andra bestämma vem du är kommer du aldrig bli ditt bästa jag.


Bloggen flyttad

2008-05-06 @ 01:41:31

Nu är min blogg äntligen flyttad till den nya plattformen på blogg.se! Jag trodde ju att det skulle bli lite annorlunda och kul, men det mesta verkar ju vara precis som förr. Jaja, det viktigaste är att det funkar i alla fall!

Jag borde sova, men de där jäkla piggelinglassarna ställer till det för mig.
Man blir vad man äter. Typ.

Det ser ut att funka bra det här

2008-05-05 @ 23:01:09

Ja det verkar som att det kan räcka att höja morfinet 5 mg, jag har inte haft lika ont idag. Och det brukar ändå ta några dagar innan det får full effekt, så det kommer nog bli skitbra det här. Dessutom pratade jag med läkaren som tyckte det var en bra idé att höja, så nu känns det rätt lugnt.

Har varit en väldigt lugn dag med mycket vila, det får bli så tills kroppen vant sig vid den nya dosen. Jag får passa på att vila nu också, för det blir en fullspäckad helg! Vi ska samla ihop släkten på mammas sida och fira lite allt möjligt på lördag; min och Davids födelsedag, våran förlovning, kusindop, bröllop etc. haha.. det blir en del som sagt. Och på söndag ska vi syskon och våra pojk- och flickvänner träffas hos pappa en sväng. Jag ser fram emot det väldigt mycket, för det var så längesen vi träffades alla tillsammans.

Nu har jag deklarerat också, show me the moneeey!

Dagens funderare

2008-05-05 @ 20:31:50

Någon mer än jag som ofta lider av svår beslutsångest? He he.. Jag är hopplös i alla fall, vore det inte såå skönt om någon tog alla beslut åt en?


"Att bestämma sig är som att bädda en säng.
För det mesta underlättar det att ha någon som hjälper till"
/Gerald Horton Bath


Woops

2008-05-05 @ 15:42:13

Jag bara slocknade, hade glömt hur trött man blir av högre dos. Nu får vi se om det funkar bättre, jag brukar börja få ont vid fem-tiden men idag blir det ju förhoppningsvis bättre!

Nu ska jag käka lite kardemummaskorpor, mums!


Grattis

2008-05-05 @ 12:41:15

Grattis till min älskling som fyller år idag, love ya!

image56

(skicka honom ett grattis här på hans blogg!)

Tack

2008-05-05 @ 01:04:52

Jag är så tacksam att jag har så många som bryr sig, och jag vill att de ska veta det. Så här är en liten tack-lista.


Mamma och pappa som alltid ställer upp och dessutom var med mig varenda natt mellan september och november när jag låg på sjukhuset. Utan er hade jag inte haft en chans.


David, det är du som håller mig flytande och vet alltid precis vad du ska säga för att få mig le och må bra. Du är helt jäkla amazing ;)


Caroline, Jennie, Magnus och Arvid. Ni har verkligen visat att ni finns där även när det är svårt, till skillnad från ett flertal andra. Alla besök både hemma och på sjukhuset har betytt så otroligt mycket. Och även fast jag oftast var rätt groggy och inte kommer ihåg exakt allt vi sagt så är det viktiga att jag vet att ni var där, och att ni bryr er.


Elin och Sofia. Även fast ni båda har varit utomlands som Au-pair under hela den här tiden tillhör ni ändå den ovanstående gruppen, som verkligen visat vad ni går för. Alla brev, samtal och sms (och besök såklart, när ni var hemma på "semester") betyder så mycket för mig och gör mig så glad. Även fast ni är tusentals mil bort känns det ändå som att ni vart här hela tiden, och det är en bedrift..!


Sen finns det massor av mina vänner och andra personer jag vill tacka som också brytt sig, men det skulle ta år och dar. Jag vet vilka ni är och det gör nog ni också :)


Och släkten såklart; Christine my lovely sis, saknar dig varje dag. Är så glad att du dumpade London ett par månader för mig, det var roligt att ha dig hemma.

Tiina, Kristina o Raed, mormor o morfar, Johan o Laila, Sophia, Timo, Juha och alla kusiner. Och hela Davids familj!


Alla som skickar healing, positiva tankar och energi. Jag tror verkligen att det hjälper mig genom det här mer än jag egentligen kan förstå.


Och sist men inte minst alla läsare. Era goa kommentarer och att ni läser bloggen överhuvudtaget gör mig jätteglad. Hoppas ni fortsätter med det!


Veckans fråga

2008-05-04 @ 23:41:07

Resultatet i veckans fråga blev följande:

Hur brukar du oftast avreagera dig?

¤ Slår på nåt / skriker - 23%

¤ Motionerar bort den dåliga energin, tex springer, gymmar etc. - 16%

¤ Är otrevlig mot allt och alla tills jag känner mig glad igen - 39%

¤ Jag brukar inte avreagera mig, håller det inom mig - 23%

Totalt antal röster: 31


Dagens funderare

2008-05-04 @ 19:41:29

"Vårt dilemma är att vi hatar förändringar, samtidigt som vi älskar dem.
Det vi vill är att saker och ting ska förbli som de är men ändå bättre."

/Sydney Harris


Nä..

2008-05-04 @ 18:20:14

Nu får det räcka, jag orkar inte ha det såhär. Har försökt stå ut med smärtan några dagar nu, för jag vill verkigen inte höja oxycontin-dosen (smärtstillande) igen. Men det är inte värt att ha ont och inte kunna göra normala saker, det om något vore att ta ett steg bakåt.. Känner mig lite kluven men jag vill inte ha ont längre, så jag har väl inget val. Det är ju bara att sänka dosen igen om ett tag när det blivit bättre.

Noppa tår är värre... my ass!

2008-05-03 @ 23:35:45

David vet hur man får mig på bra humör. Jag är inte stolt över det men jag är en väldigt skadeglad person trots allt, så ibland när jag behöver mig ett gott skratt låter han mig noppa hans tår med en pincett. Idag jämförde han det med att föda barn, och ett sånt påstående måste man ju bli lite arg över, så jag plockade hårdare och lite mer brutalt. Och skrattade ännu mer.

Dagens funderare

2008-05-03 @ 13:06:59

"Se det som ett nöje och det är ett nöje!
Se det som pest och det är pest."
/Indiskt ordstäv

En riktigt bra surprise

2008-05-03 @ 01:21:56

Aina hade lite födelsedagsfest ikväll hemma hos My. Först var det lite jobbigt för jag hade ont, men så fort det smärtstillande började verka blev det genast bättre! Kul att träffa alla, speciellt Jennie som numera bor i Göteborg så vi hinner inte ses så ofta. He he vi tog lite kort, här är ett av dem. Visst är vi snygga?


image55


Jag har världens bästa kille. När jag kom hem så står han ju där och väntar på mig! Han skulle sova hemma hos sina föräldrar idag men saknade mig för mycket.. jag tror jag smälter, han är för bra för att vara sann. Därför lämnar jag er nu, han förtjänar min fulla uppmärksamhet. Det måste ni hålla med om.

Fyndarn's tös

2008-05-02 @ 12:33:29

Igår hade jag och David lite myskväll med pizza och tv. Jättenajs förutom att pizzorna var äckliga, bagarn kanske hade tagit det här med valborg på lite för stort allvar och gått lös i baren? Fast valborg var ju i förrgår.. Nej vad vet jag.

Men dessförinnan var jag ju och shoppade. Jag köpte ju tre par skor för ett par veckor sen, men jag kom på att jag hade glömt att pröva ett par, så det var fel storlek. Haha.. Jag vet det var lite klantigt. Hur som helst lämnade jag tillbaka dem och köpte ett annat par, ganska söta slit-och-släng skor för 150 spänn.

Har köpt mig ett jättefint nattlinne också. Jag tänkte att om man ändå går runt hemma hela dagarna så kan man ju ändå få känna sig lite lyxig, eller hur..!

Och så det viktigaste av allt, mobilen! Min vän Sammy som jobbar på Siba sa att de hade fått tillbaka nästan alla Ericsson s500i som de sålt, knapparna går tydligen sönder och sånt. Så jag bestämde mig för en LG KE970 Shine istället. På Siba kostade den över 3000:- men nu ska ni få höra... Jag beställde den från Net on net för 1700 - fyndarn's tös säger jag bara!

Oj vad långt jag skrev nu, om typ ingenting. Jaja, så kan det bli. Här har ni dagens inköp!



Dagens funderare

2008-05-01 @ 15:21:54

"Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia,
börja då med att inse att det är du som är författaren
och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida."


/Mark Houlahan


Time for some pre-shopping

2008-05-01 @ 11:12:27

Godmorgon allihop! Så härligt energisk känner jag mig idag, för första gången den här veckan. Nu ska jag fixa till mig lite och åka och shoppa! Eller ja, lite förberedande shopping rättare sagt - ska försöka bestämma mig för vilken mobil jag önskar mig.

Den där Sony Ericsson s500i har fått sig några konkurrenter, så jag ska se hur de ser ut i verkligheten. Jag tycker verkligen sånt här är löjligt roligt, så nu måste jag slita mig från datorn. See ya later!

Gott mitt i natta

2008-05-01 @ 02:15:06

Blev lite småhungrig nu, så jag blandade skivad banan, russin, hackad sötmandel och ringlade över lite fil. Det blev så gott och dessutom nyttigt och enkelt så jag tänkte bara tipsa om det.

Dagens funderare

2008-05-01 @ 02:09:45

"Blygsamhet är konsten att se ödmjuk ut
när man berättar för andra hur duktig man är."
/Lee Jackson

Haha ja det kan visserligen stämma..
Men varför ska man ska behöva spela blyg för att man är stolt över någonting man gjort och vill att folk ska veta det? Man låtsas som om man inte alls tycker det var något att hurra för egentligen. Åter igen typiskt svenskt.

Sen behöver det ju inte gå till överdrift, men hörni, 
det är dags att ta för sig mer här i livet!


RSS 2.0