Åh tack, en trisslott.. igen..!

2008-05-24 @ 11:37:45

Ojoj, mors dag imorgon och så fyller pappa år på onsdag. Mamma har jag redan klurat ut nåt till (tänker inte skriva vad. Hon "läser inte min blogg" haha nä visst..). Men pappa är alltid lika svår, det lyckas alltid bli den gamla vanliga trisslotten eller nån rakapparat. Men i år får man väl försöka hitta på nåt roligare känns det som! Har ni några tips?

Igår hade vi lite besök här på middag. Lite synd att jag inte orkar vara med och vara social precis hela tiden, men det var kul och trevligt i alla fall, roliga små anektoder om bl.a pinsamma fyllor osv hehe.. 

Nu är hemvården här och ska ta lite nya prover, tjingeling!

Kommentarer
Postat av: vindensmelodi

Oj, ja, det är alltid lika svårt,,,hm kalsonger - nej, det är också en så´n där tråkig present,,,typ rakvatten och trisslotter,,,nej, måste komma på något bättre.

1. Bjud honom på en luch, eller fika på något litet mysigt cafe´bara du och han.2. Måla en tavla till honom.3. Skriv en dikt och rama in.4. köp en bok, och signera på insidan pärmen, ett litet gulligt medelande som bara du och han förstår.

2008-05-24 @ 13:42:25
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Madde svarar

Riktigt bra tips, VM! En lunch/middag är nog inte så pjåkigt eftersom han aldrig unnar sig så mycket mer i matväg än tonfisk på burk och mamma scan köttbullar haha :) tack för inspirationen!

2008-05-24 @ 23:11:16
URL: http://jagefrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0