Tack

2008-06-25 @ 00:35:54

Vill bara säga tack för alla underbara kommentarer och hälsningar jag fått idag. Det värmer verkligen att se hur många som faktiskt bryr sig, jag uppskattar det otroligt mycket.

Det var verkligen nåt speciellt att komma hem efter en lång dag, slå på datorn och mötas av så många upplyftande ord och tankar. Så tack allihopa..!

Kommentarer
Postat av: Karin VBG

Hej, Jag heter Karin och har läst din blogg och artikeln i tidningen, jag tycker det är välldigt hemskt det som har hänt dig och hoppas innerligt att du blir frisk!!

Karin VBG

P.S Håller tummarna :P

2008-06-25 @ 08:21:04
Postat av: Marie

Hej,besökte din blogg igår för första gången efter att ha läst artikeln i TTELA.

Du verkar vara en glad stark tjej med glimten i ögat, och det råder inga som helst tvivel på att du kommer att besegra den där "Idioten" som invaderat din kropp utan inbjudan, så där blev det väl ingen kaffebjudning med Gevalia ;)som dom säger i reklamen när en objuden gäst dyker upp.Jag kommer absolut att besöka din blogg fler gånger, och kanske skriva några rader.

Vill i alla fall önska dig lycka till i kampen mot din demon.

Med vänliga hälsningar Marie

2008-06-25 @ 08:25:41
Postat av: Caroline

love you. Artikeln var ju hur bra som helst. Saknar dig massor, börjar dock redan känna mig mkt bättre så jag hoppas på att vara helt frisk på söndag.:) Absolut absolut senast på tisdag. Men jag tänkte, att om du kanske har tid, så kanske vi kan ta en heldag? Vi behöver absolut inte umgås (jag är ganska bra på att fördriva tiden när du sover):) konstant, men jag längtar så efter att få känna att man fått njuta av dig länge. Kiss'n love. /Caroline

2008-06-25 @ 22:34:40
URL: http://curradon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0