Förresten..

2008-06-18 @ 16:20:35

Jag måste bara säga tack för alla underbara kommentarer och positiva tankar och energier ni ger mig. Det betyder så otroligt mycket, mer än ni någonsin kan tro. Tack för att ni finns och ger mig kraft och styrka mina små guldklimpar!

Puss och kram till er!

Kommentarer
Postat av: Emma

Måste bara tala om att jag ( visst ska inte tycka synd om dig ) men jag gör det, har en släkting med canser i hjärnan och jag ser hur han mår och försämras dag för dag.. Tycker inte människor ska drabbas utav sånt här! Men tycker du är grymt stark tjejen, och berätta så folk förstår!! Tycker du är grymt stark, och du är en bra förebild !! De är vad jag tycker!MVHEmma

2008-06-18 @ 16:58:34
URL: http://emmaliiten.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Åh Tack själv Madde - Med din possitivitet och styrka, är det en förmån att få vara med dig och stärka dig, och kämpa med dig :-)

Det är en förmån att få dela dina tankar och ditt liv Madde :-)

Du berikar mitt liv lika mycket som jag ditt ;-)Tack!2008-06-18 @ 17:13:12
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Elin

Jo det är ju ganska ovanligt, dem läkarna jag kom till hade inte stött på någon under 29 år med detta. Men jag får helt enkelt hålla mig undan från sol och solarium som jag missbrukade innan.

Folk tror knappt på mig när jag berättar det. Mitt syns till ytan också eftersom jag har ärr efter operationer när jag tagit bort hud.

Finns det något du kan göra själv för att förhindra spridning osv?

Man får försöka att inte gräva sig ner i sjukdommen för mycket eftersom man är hjälplös. Det blir inte bättre av att deppa.

(även om jag fortfarande kan ligga och skaka av dödsångest om nätterna.)

Man uppskattar verkligen livet på ett helt annat sätt när man fått en cancerdiagnos!!Känns skönt att inte vara ensam, kämpa vidare! Kram från Elin

2008-06-18 @ 20:44:42
URL: http://esatirnine.blogg.se/
Postat av: Micaela

Jamen du e bra. Du e stark. Om jag nu ska skriva det jag känner när jag läser dina inlägg :)

2008-06-18 @ 21:50:56
URL: http://www.gbgstudent08.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0