Dagens pepp

2008-06-28 @ 11:26:46

Tänkte dela med mig av mina positiva tankegångar, här är dagens:

Alla mina känslor är positiva, det finns inte utrymme för något annat!


Upprepar det om och om igen, under hela dagen. Om man verkligen tror på det kommer det bli så, det är jag övertygad om.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej!

Jag hittade din blogg idag, och har suttit här från och till hela dagen och läst.

Jag häpnas egentligen inte över ditt öde - även om det är ovanligt så händer det ju att även unga människor får cancer. Däremot häpnas jag över din styrka, ditt mod, din livsglädje och ditt sätt att se på den jävla idioten, och din bestämdhet, eller nej, din säkerhet på att det är du som ska slå ut honom, och inte tvärtom. Vet du, det är den jävlar anamman som kommer att göra så att du klarar det, det är jag säker på. Du vägrar se på dig själv som ett offer, du vägrar tycka synd om dig själv, vilket bara kan ses som ren och skär superkraft.

Jag är imponerad, och starkt, djupt berörd.

Jag har själv varit väldigt sjuk, inte i cancer dock, utan i någonting helt annat, men jag vet hur mycket det betyder att man har människor omkring sig som bryr sig, och som är redo att stötta en, vad som än begärs av dem.

Därför skriver jag detta. och detta kommer att låta konstigt. Vi har aldrig träffats, men jag kommer att följa dig ända tills du blir frisk igen. Och är det någonting jag, trots att vi inte känner varandra alls, kan göra för dig, så säg till.I övrigt kan jag bara säga att du ska fortsätta precis som du gör. Urkraften du besitter kommer att ta dig hur långt som helst, även om det ofta säkert inte alls känns så.

Men det är så. Det lovar jag.

2008-06-28 @ 19:00:03
Postat av: Madde svarar

Jenny, tack så hemskt mycket. Jag blir så glad och tacksam för alla som är med mig på vägen, som stöttar mig både långt bort och nära. Det enda någon annan egentligen kan göra är att skicka mig "friska" tankar och energier, det är alltid välkommet :)Tack för att du bryr dig och skriver, du verkar vara en underbar person!

2008-06-29 @ 00:30:02
URL: http://jagefrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0