Dagens funderare

2008-06-19 @ 18:47:23

Ibland har man en rikigt bra dag, ibland mindre bra. Men det här kan vara något att alltid ha i åtanke:

"Varje dag är en ny början. Varje morgon är världen ny"
/Sarah Chauncey Woolsley

Vad du gör av din dag och ditt liv ligger helt i dina händer!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jaha okej, låter som en lite otäck cancer eftersom den sitter i levern, antar att det gjorde ont då.Efter jag varit och tagit bort leverfläckarna för synskull så blev jag ju inkallad igen, de testar alltid alla hudfläckar som man tar bort. Har haft en stor i pannan som jag tog bort när jag var 14 år men den var ofarlig.Dem sa ju till mig också i början att det inte är någon fara och att jag fortfarande är ung.När jag väl fick diagnosen så blev det ju fart på dem. Jag fick tid för operation en månad efter så då avlägsnade dem hud på bröstet och vävnad. Om jag hade "väntat" lite till med att ta tag i det hade jag fått gå på cellgift osv men det var i så pass tidigt skede. Men det var inte kul när man var 17 år och får ett stort brett ärr över bröstet, det var det enda jag tänkte på just då innan operationen. Men när jag väl gjort den så förstod jag mer att det var på riktigt efter att pratat med läkare och så.

Nu spelar inte mitt ärr någon roll längre, har börjar lite smått lite mer uringade toppar. När folk frågar om ärret och jag säger att det varit pga av hudcancer så får man människor att tänka till en gång extra, det kan hända alla.Jag tror att alla människor bär på cancer men att det inte bryter ut på alla.

Om cancern skulle komma tillbaka nu tror jag att jag skulle vara mer rädd än sist.

Jag blir helt ångerfull om jag hittar en leverfläck som kliar eller ser konstig ut nu.

Men det gäller att vara på sin vakt.Skolan påverkade mig aldrig under den tiden, jag var mest bara glad över att komma dit för hemma så var alla så deppiga och ledsna så det blev jobbigt. I skolan tyckte dem ju att det var otäckt och så men jag fick ju så mycket annat att tänka på där så det var bara skönt.Har du gjort några operationer eller går du "bara" på cellgift eller strålning?Kram från Elin

2008-06-19 @ 19:47:37
URL: http://esatirnine.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Så sant :-)Måste bara inflika med en kommentar till Elin,,,visst är det så att alla människor har cancerceller - faktiskt, men alla utvecklas inte till en form av cancerceller som blir skadliga. Och lever vi nog länge, så utvecklar ALLA cancer till slut, men för många så hinner någon anna sjukdom, åkomma eller olycka före och då hinner ju den personen inte utveckla sin cancer,,,,

2008-06-20 @ 00:45:11
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 03:16:50
URL: http://www.watchsuk.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0