Vi stannar

2008-07-12 @ 20:29:01

Har suttit några timmar på klipporna här i Lysekil med en fräsch picknick. Det har varit skönt väder, men sen kom åskan och regnet så jag slog mig ner här i soffan för en lugn stund. De har en nybyggd gäststuga här så vi fick den stora äran att stanna här inatt och inviga den, sicken lyx!

Vi har beställt bord och ska ut och äta vid halv tio, ser fram emot det jättemycket. Det var ju hur länge som helst som jag gick ut på kvällen bland folk. Vill ju inte gärna göra det hemma, men här behöver jag inte bry mig eftersom jag inte känner någon här ändå.

Kommer kännas konstigt att sova utan Naiad (mormor fick vara hundvakt), men Tiina har ju en stor hund, Rassy, som skulle äta henne till frukost om vi hade tagit med henne, haha.. Åh det var lite dumt, Naiad löper nu och hon låg i mitt knä innan vi åkte. Och det kände såklart Rassy, han blev väldigt glad och hoppade på mig och mitt ryggskott, aj aj.. Så jag ramlar ju ihop. Det som händer är att jag tappar andan och det känns som att man blir helt förlamad, jätteläskig känsla alltså! Så nu har jag vart tvungen att ladda upp med extra smärtstillande, hoppas jag inte somnar vid bordet ikväll haha! Det vore ju synd.

Jag tror förresten att jag äntligen har lyckats filma när Naiad snarkade imorse. Får se om jag är teknisk nog att lägga in det på datorn också he he..

Kommentarer
Postat av: Surya

Hej Madde!

Jag har startat en ny blogg, blev så trött på den gamla och på blogg.se.

Så besök mig gärna där istället

Undrar om det är okej att jag länkar till din blogg?Eller jag har redan gjort det rättare sagt. E det ok?

Ha det underbart i lysekil

2008-07-12 @ 21:01:59
URL: http://poppelena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0