Balkong-bloggning

2008-07-09 @ 22:35:54

Sitter på balkongen med en tjock filt och njuter av solnedgången. Alla har nyss kilat hemåt och vi har haft jättetrevligt ikväll! Maten och jordgubbspajen blev sjukt lyckade, och så spelade vi lite spel. Gissa vem som vann, he he he.. Alla hatar att spela spel med mig, jag har jämt sån tur i spel, haha. Tur i kärlek också konstigt nog, hur går det ihop? Brrr, nu börjar det bli lite kyligt så får nog gå in i värmen och mysa istället!


 
    


Kommentarer
Postat av: Dave

Du har fan ingen tur i kärlek!

REN OCH SKÄR SKICKLIGHET=)

2008-07-09 @ 23:13:42
URL: http://therealcolombo.blogg.se/
Postat av: Fire

Hejsan! Jag har följt din blogg länge nu men har aldrig skrivit någon kommentar. Jag måste bara säga att du är underbar, helt fantastisk!!! Jag blir stundtals väldigt glad av din blogg trots att den behandlar en jobbig sjukdom. Jag fick ett cancerbesked själv för några månader sedan och har haft fullt upp med jobbiga tankar. Till slut kände jag som du, att jag måste vända min energi från negativ till positiv och det blev en väldig skillnad.



Nu är jag så gott som frisk från min cancer (malignt melanom) men min syn på livet är för alltid förändrad. Jag kommer fortsätta att följa dig här. Så hej hej från din nya stalker i Örebro! Fortsätt nu att kämpa så in i helvete, jag bidrar med näthealing härifrån. :-) kram Linda

2008-07-10 @ 00:21:44
URL: http://firekick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0