Sanningen om svin och grisar

2008-07-15 @ 21:45:54

Jag och Lisa sitter och filosoferar..

Lisa: Vilka är det som brukar rulla sig i lera.. svin eller grisar?
Jag: Ehm.. båda..?
Lisa: Men..vad är det för skillnad på svin och grisar egentligen? ..jo aah, såklaaart.. den ena sorten är lite snällare..!

Kommentarer
Postat av: Surya

Det är ju under natten som kroppen återhämtar sig som du säkert vet. Det finns ju himla mkt forskning bakom just sömn, och mkt visar på att återhämtningen sker till störta del i början av natten. Egentligen borde man ju gå o lägga sig 22 men guuud hur skulle det gå till?!

Jaja..det kan ju vara ngt att tänka på iaf!

kram

2008-07-15 @ 22:37:43
URL: http://poppelena.blogspot.com
Postat av: Anonym

läste genom hela din blogg nu=) intressant att läsa om din sjukdom o din styrka. guud va stark du är tjejen. Min svärmor är oxå sjuk i cancer och just därför tyckte jag det va extra intressant att läsa.min svärmor hade bröstcancer för 13 år sen. för ca 6 mån sen fick vi veta att hon hade metastaser i lungorna levern och skelletet. vi va helt säkra på att nu skulle vi förlora henne. (detta kan låta skumt) men hon åkte till en man som jobbar med ande kropp o själ=) Han sa till henne att nu har han botat henne, att hon inte hade nån cancer kvar. när hon sen gjorde röntgen så va allt borta.jag va tveksam till denna man men har hört många berätta om honom och saker han gjort så JA jag tror på honom. Hon röntgade sig idag igen o allt va ok. hur ser din prognos ut nu? var bor ni? denna mannen finns i halmstad om du skulle vara intresserad så kan jag fixa hans nr till dig? tro nu inte jag är nån skum hokus pokus tant=) jag vet ju inte HUR sjuk du är.. men kan kankse vara värt att ta en chansning o ringa denna mannen.=) kraaam Jessica

2008-07-15 @ 23:13:04
URL: http://jnm.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj vad många d blev=)

2008-07-15 @ 23:16:53
URL: http://jnm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0