Sunny day

2008-08-16 @ 00:36:43

Nu har Jennie åkt hem igen. Hon hade jobbat till halv tio och kom hit direkt efter, jag fattar inte hur hon orkar! Det var jättemysigt att hon kom i alla fall.




Har varit ute och åkt på stan i värmen hela eftermiddagen, såå härligt med lite sol. Nu är det bestämt att jag ska hem på torsdag oavsett om jag kan gå eller inte, och då kommer jag inte kunna komma ut ur lägenheten på ett bra tag pga att jag har en spiraltrappa som inte går att ta sig ner för hur som helst.. Så jag får passa på att vara ute så mycket jag bara kan den här veckan som är kvar!

Imorgon kommer David och ska sova här, och dessutom kommer Elin, Madde och Kicki och hälsar på så det blir nog full rulle. Massa träning får det också bli, ska ju ur den hära sjukhussängen nu ju!

Så nu får jag nog lägga ner för idag.. För några veckor sen hade jag aldrig kunnat sova nu haha! Jag har fått en normal dygnsrytm, helt crazy..

Godnatt på er nu då, mera update imorrn!

Kommentarer
Postat av: Linda Andersson

Hej Madde!

Fick sedan en vecka reda på att du bloggar sen dess är jag inne varje dag(direkt när jag vaknar) och läser vad du skrivit.

Jag vet precis vad du menar med de där J.... trapporna.Min mamma bor i samma område som dig.

Du är i alla fall helt otrolig!Du klarar detta!

Kram Linda



2008-08-16 @ 09:20:48
Postat av: Jennie

Maddeee! Nu tog du ju fel bild i alla fall! hahaha

2008-08-16 @ 14:58:19
Postat av: Madde svarar

haha meeeh det var ju dumt. men sådär nu är det fixat!

2008-08-18 @ 15:09:13
URL: http://jagefrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0