Söndag

2008-07-06 @ 14:20:21

Här sitter jag med en go filt och en sömnig vovve i knät och smuttar på en latte.
En perfekt söndagsmorgon!



Ska göra mig iordning alldeles strax, för det är en konsert vid halv fyra som jag funderar på att kika på. Det var någon artist från Sydafrika med lite latino-stuk på det hela. Kan nog bli bra!



Kommentarer
Postat av: Alisa

Tack så mkt:)



Ingen fara klart jag svarar på det!:) Jag använder mig av två oliak program AFFILIATOR och ADOPERATOR. Jag ska vara helt 100% ärlig med dig, jag har inte tjänat in någon nämnvärd summa. Att det funkar självklart men det är inte bara så att man ska ha reklam på bloggen och så kommer pengarna in.



För att det ska fungera måste du ständigt uppmuntra och tipsa dina läser om de olika hemsidorna du gör reklam för, tipsa om produkter och såndat för att de sedan ska klicka in sig genom dig och kanske inhandla något från just den butiekn och då får du en andel av de de handlat för. Men det är lättare sagt än gjort.



Jag har varken tid eller ork att faktiskt tipsa om alal hemsidor, vissa tipsar jag om så som Cocoo.se för att där hanldar jag verkligen ifrån och r super nöjd, samt att jag har ett sammarbete med henne. Men inte med alla.



Så mitt tips till dig är att testa det om du vill, men att det krävs ganska mycket jobb och tur med att dina läsare ska använda sig av just dina länkar och shoppa utifrån ditt namn för att du ska tjäna något på det!:)



Hoppas du fick svar på din fråga, annars är det bara att fråga på!:)

2008-07-06 @ 15:48:37
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Anita o Uno

Hade du det bra på konserten? Det lät mysigt.Gillar själv att gå på udda konserter, men det får inte vara för mycket folk för det klarar jag inte av.

2008-07-06 @ 20:52:50
URL: http://unoett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0