Godnatt

2008-07-04 @ 04:31:59

Klockan är halv fem. Jag är fortfarande vaken. Hon från smärtteamet kommer på hembesök om fem timmar. Och de kommer från hemsjukvården och tar prover klockan 8. Jag borde nog gå och lägga mig?

Imorgon (eller ja.. idag då hehe) ska jag gå på någon förhandvisning av något slag, av Mamma Mia! Bion alltså. Det blir säkert roligt, något annorlunda för en gångs skull liksom!

Men åh. Nej nu måste jag verkligen sova.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, vad kul!! Jag vill också se den!!

2008-07-04 @ 08:56:39
URL: http://liihna.webblogg.se/
Postat av: Anneli

Hej!

Åh vad kul, jag tror helt klart att du kommer att gilla den. Jag vet inte om du läser så mycket böcker, men efter att sett dig i ELA så föll tankarna på mitt eget liv med en bror med cancer. Jag har läst mycket böcker och kan ge dig fler olika boktips om du är intresserad. Den bok jag läste senast heter The Secret "Hemligheten" av Rhonda Byrne. Den är mycket läsvärd. Ta vara på dig, med varma hälsningar Anneli

2008-07-04 @ 09:38:07
Postat av: Alisa

Åh men gud vad roligt, det är de nya Mamma Mia filmen, jag vill så hemskt gärna se den!:) Så du får berätta hur den var!:D Lycka till idag!

2008-07-04 @ 09:47:23
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Madde svarar

Lina och Alisa: Ja det ska bli jättekul! Jag berättar ikväll hur den var :)





Anneli: Tack så mycket för tipset, men har läst the secret. Om du kollar neråt lite i inläggen är det väldigt mycket skrivet om just den, och det är i princip den hela mitt tankesätt bygger på.. :)



Annars läser jag knappt alls, men om du har något riktigt bra tips för en som inte normalt sett läser så är det alltid välkommet! Har hört att "Resan" ska vara bra och lite i stil med the Secret, fast lite inriktad på cancer så vitt jag förstått.. Ha en jättego dag nu!

2008-07-04 @ 11:52:53
URL: http://jagefrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0