Dagens pepp

2008-07-09 @ 15:18:54

Tänkte dela med mig av mina positiva tankegångar, här är dagens:


Jag är lugn, trygg och säker i alla situationer!


Upprepar det om och om igen, under hela dagen. Om man verkligen tror på det kommer det bli så, det är jag övertygad om.


Kommentarer
Postat av: Elisabet

Jag uppfattar dig som en trygg, lugn, säker, charmig, söt, snygg, intelligent, empatisk tjej med en enorm styrka. Detta kommer du att gå långt med!

Kram/Elisabet

2008-07-09 @ 15:40:29
Postat av: Anna

Nu har jag läst din blogg sedan du fanns i lokaltidningen, och hittills aldrig lämnat någon kommentar, skäms på mig!! Nu vinkar jag iaf hej och precis som så många andra är jag inspirerad och full av beundran inför din glädje och positiva anda!! Ur det sättet att se på livet kommer du vinna mkt gott, det är jag övertygad om. Dock är jag förvånad över hur du orkar och lyckas?? Har du alltid varit så positiv eller är det en reaktion på sjukdomen? För hur märkligt det kan tyckas så har jag ofta sett att just människor med svåra sjukdomar är de som lär oss "friska" att leva. Sköt om dig!!



Kram Anna

2008-07-09 @ 16:48:54
Postat av: Daniel

Du har 110% rätt!!

2008-07-09 @ 17:00:49
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Rebecca .

Var med och tävla om "Dagens blogg" på min blogg! :)

2008-07-09 @ 17:31:33
URL: http://elinrebecca.blogg.se/
Postat av: Petter Samulin

Hej där igen, eftersom jag inte har lyckats att kunna kommentera någonting av de "gamla" inlägg så får jag väll göra det nu när det verkar det fungera på detta.

Tänke säga, fast du har nog redan sett Juno, men det är en film som iaf jag tyckte var värd att se :)

jag har tagit efter dig nu och börjat upprepa bra saker varje dag nu, och på nått magiskt sätt mår man mycket bättre av det , så tack :)

2008-07-09 @ 20:59:24
URL: http://pettersamulin.blogspot.com
Postat av: Madde svarar

Elisabet: Vad gullig du är :) du ska veta att du är en riktig glädjespridare du också, som alltid säger så upplyftande saker och får mig på bra humör varje gång du skriver. Stor kram till dig!



Anna: Heej! hehe jamen bättre sent än aldrig, eller hur? Jag försökte allt vara positiv innan jag blev sjuk, men gick väl inte in i det sådär helhjärtat. Men nu har jag fått lite mer perspektiv på livet och vad som är viktigt, så det är nog mycket pga "den jävla idioten" som jag kallar den :P



Man tänker inte riktigt i de banorna när man är frisk, så är det bara. Så jag är jätteglad att kunna inspirera andra och få folk att tänka till lite, det ger väldigt mycket :) Ha det superbra! Kram Madde

2008-07-09 @ 23:21:05
URL: http://jagefrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0